Вход
Latest topics
Top posting users this week
No user |
Реката свързваща езерото с водопада
3 posters
Страница 3 от 6
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Реката свързваща езерото с водопада
-Е разбира се това може да проверим лесно !
След като каза това той се наведе и извади ножа си от земята където беше забит той,а след това го завъртя няколко пъти и погледна към момичето.
След като каза това той се наведе и извади ножа си от земята където беше забит той,а след това го завъртя няколко пъти и погледна към момичето.
Нивън Райз- Брой мнения : 758
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
Момичето отстъпи като се засмя и вдигна ръце поглеждайки ножа.Преглътна тежко и го погледна.
-ъъ какво ще правиш с това?
-ъъ какво ще правиш с това?
Annie Leonhart- Брой мнения : 530
-Нищо ... възнамерявам само да ти отрежа ръката и нищо повече. Не е много,нали?
След като каза това продължи да ходи с бавни крачки напред към момичето с нож в ръка.
След като каза това продължи да ходи с бавни крачки напред към момичето с нож в ръка.
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
Ани изпусна чантата си като веднага скочи и се блъсна в едно дърво.Като косата и сякаш побеля тръгна да се поти като вдигна ръце.
-Предавам се ! Стига вече не искам да оставам без ръка , става ли ъъ Нивън нали така?
-Предавам се ! Стига вече не искам да оставам без ръка , става ли ъъ Нивън нали така?
Той отиде до момичето,а след това замахна с ножа и го прибра в калъфа който беше на кръста му ,а след това се засмя и каза:
-Спокойно. Не бих наранил такова създание като теб
След това той замълча и каза тихо на себе си:
-Или бих?
-Спокойно. Не бих наранил такова създание като теб
След това той замълча и каза тихо на себе си:
-Или бих?
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
Ани беше затворила очи и без да осъзнае се бе свила на кълбо.Определено нямаше желание да умре или да бъде осакатена и да остане без крайник или нещо друго.
-Не...
Отвори очи като се засмя и се усмихна , леко се вдигна на пръсти и го потупа по главата.
-Добро момче Ъ? какво ?
-Не...
Отвори очи като се засмя и се усмихна , леко се вдигна на пръсти и го потупа по главата.
-Добро момче Ъ? какво ?
-А ? Нищо какво? Нищо не съм казал
След като каза това подсвирна и погледна нагоре правейки се на разсеян. Той се обърна с гръб към момичето,а след това отиде до водата и клекна като си потопи ръката и я раздвижи вътре във водата:
-Soo? Какво правеше тук?
След като каза това подсвирна и погледна нагоре правейки се на разсеян. Той се обърна с гръб към момичето,а след това отиде до водата и клекна като си потопи ръката и я раздвижи вътре във водата:
-Soo? Какво правеше тук?
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
Ани седна на земята като го загледа с леко подозрение.Не можеше да се държи спокойно около него все пак той имаше нож , люспи и нещо друго което бе странно.
-Ам рисувах...
-Ам рисувах...
-Ахам.. Разбирам. Явно просто не си уцелила момента и мястото за рисуване. Е ... случват се и такива работи понякога.
Той седна на земята,а след това се загледа във водата или по - точно на къде точно отиваше тя.
Той седна на земята,а след това се загледа във водата или по - точно на къде точно отиваше тя.
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
-А ти...какво правеше тук?
Това беше идиотски въпрос.Ани се усети как жестоко се изцепи можеше от този въпрос да и зависеше живота..Ако стъпеше на криво на една летва , то непременно тя ще падне ..Добре това беше провал в опита да завържи разговор.
Това беше идиотски въпрос.Ани се усети как жестоко се изцепи можеше от този въпрос да и зависеше живота..Ако стъпеше на криво на една летва , то непременно тя ще падне ..Добре това беше провал в опита да завържи разговор.
-Аз ли? А нищо просто си се шля я наляво и надясно нищо конкретно. Сещаш се. Просто си се разкарвах из гората където въздухът е чист.
-Ами ти? Какво рисуваше?
-Ами ти? Какво рисуваше?
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
-Ясно разбирам , ам нищо конкретно , просто пейзажа чух че тук било красиво при смрачаване и за това реших да дойда и да нарисувам нещо.Ето.
Ани извади скицник като му го подаде беше доста дебел и явно имаше стотици рисунки вътре.
Ани извади скицник като му го подаде беше доста дебел и явно имаше стотици рисунки вътре.
Момчето взе скицника,а след това започна да го разлиства. Там имаше доста красиви рисунки.
-Добри са. На времето аз също обичах да рисувам,но вече не ме влече това занимание. До колкото разбрах това е и част от умението ти. Ако съм наблюдавал правилно и не се бъркам ти можеш да съживяваш нещата от скицника ти.
-Добри са. На времето аз също обичах да рисувам,но вече не ме влече това занимание. До колкото разбрах това е и част от умението ти. Ако съм наблюдавал правилно и не се бъркам ти можеш да съживяваш нещата от скицника ти.
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
-Разбирам , може да се каже , че рисуването беляза животът ми и просто не мога да го пренебрегна.
Анни се усмихна като леко го огледа не беше толкова странен като изключим характера му.
Анни се усмихна като леко го огледа не беше толкова странен като изключим характера му.
Той разлисти още няколко листа и стигна до самият край на скицника. След това го затвори и го върна на момичето:
-Красиви са
След като каза това се усмихна.
-Красиви са
След като каза това се усмихна.
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
Ани се пресегна и хвана скицника като се усмихна широко.За първи път някой разглеждаше рисунките и и казваше нещо хубаво.Момчето видя на гърбът на самият скицник огромен червено черен дракон.
-Благодаря ти.
-Благодаря ти.
Той се обърна към момичето,а след това я попита.
-Ами този дракон? Нарисува го чрез въображението си или той седя и ти позира докато го рисуваше?
След това се засмя.
-Ами този дракон? Нарисува го чрез въображението си или той седя и ти позира докато го рисуваше?
След това се засмя.
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
Ани се нацупи като го чукна леко по главата с ръка.И скръсти ръце , момчето явно вярваше в вещици но не и в дракони.
-Когато бях малка видях един! Беше обгърнат от пламаци , случи се преди някъде 7 години , наложи ми се да тръгна на път и тогава до нещо като фабрика видях дракон имаше криле и люспи! Сигурна съм , че беше точно такъв!Въпреки , че приличаше леко на човек.
-Когато бях малка видях един! Беше обгърнат от пламаци , случи се преди някъде 7 години , наложи ми се да тръгна на път и тогава до нещо като фабрика видях дракон имаше криле и люспи! Сигурна съм , че беше точно такъв!Въпреки , че приличаше леко на човек.
-Оо ! Хайде де драконите изчезнаха преди хиляди години. Ако имаше дракони до сега да се бяха размножили и да бяха плъзнали из цялата земята.Пък и какво ще прави дракон във фабрика? Ще яде риба от рибената фабрика ли?
След като каза това я побутна назад.
След като каза това я побутна назад.
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
-Добре де разбрах , имаш ме за луда както и да е.На мен пък ми мяза на дракон и толкова!
Ани залитна като се подпря на ръце и тръгна да му ръкомаха с пръст.Явно я беше из дразнил.
Ани залитна като се подпря на ръце и тръгна да му ръкомаха с пръст.Явно я беше из дразнил.
-Абе я не ми го пери това малкото пръстче ! Ще го отхапя ей сега !
След като каза това се изправи и и хвана ръста,а след това я погледна и каза:
-Добре какво ще прави един дракон във фабрика? Това е странно.
След като каза това се изправи и и хвана ръста,а след това я погледна и каза:
-Добре какво ще прави един дракон във фабрика? Това е странно.
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
Ани си дръпна пръст и си скри ръцете като повдигна ръменете си.Явно не знаеше отговорът но смяташе че е с здрав разум и знае какво вижда и какво чува.
-Казах ти беше на половина човек на половина дракон...Така ми се стори знам ли ...учените са ужасяващи същества който биха направили всичко в името на експериментите си.
-Казах ти беше на половина човек на половина дракон...Така ми се стори знам ли ...учените са ужасяващи същества който биха направили всичко в името на експериментите си.
-Да най - вероятно е бил с драконов задник и два драконови крака,но останалото е било човешко,нали? Сигурно е било тъмно и просто ти се е привидяло Ани.
Той знаеше,че тя е видяла него преди години,но продължаваше да отрича теорията за дракона.
Той знаеше,че тя е видяла него преди години,но продължаваше да отрича теорията за дракона.
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
-Слушай сега знам какво видях , знам какво чух така , че не ми ги пробутвай тия не знам какво е а и колкото да искам няма как да разбера.За това си живея нормалният живот!А ти от къде си?
-Как така от къде съм? От столицата съм ! От къде другаде може да съм? Ами ти от къде си,а?
След като каза това се доближи до нея и се ококори на среща и.
След като каза това се доближи до нея и се ококори на среща и.
Character sheet
Години:
Раса:
Способности:
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 3 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Май 04, 2014 10:40 am by Нивън Райз
» В града. /преди седмица/
Съб Май 03, 2014 6:43 pm by Indigo.